9/5/10

I could have been a contender

Què millor que actualitzar el bloc amb un diàleg magistral, una de les millors interpretacions de la història i una escena per a la memòria, tot en un. On the Waterfront (La Ley del Silencio), d'Elia Kazan, amb el gran Marlon Brando menjant-se la pantalla, dient-li al seu germà que perquè no l'havia cuidat, que podia haver estat algú en aquesta vida, que tothom es mereix una oportunitat. Genial.


3/5/10

I love this game

Una de les fonts d'inspiració de Hollywood des de sempre ha estat el bàsquet, tant a nivell de guió com a nivell d'aparicions de jugadors a les pel·lícules. Des que a l'any 1938 un dels jugadors de bàsquet més influents de la primera meitat de segle, Hank Luisetti, participés al film Campus Confessions, s'han anat succeint "cameos" que tenien com a protagonistes estrelles de l'NBA. Jugadors com Pat Ewing, Kareem Abdul-Jabbar, Bob Cousy, Michael Jordan, Charles Barkley, Penny Hardaway, Larry Bird o Shaquille O'Neal, entre molts altres, els hem pogut veure a la gran pantalla.

D'aquí uns mesos s'estrenarà un nou exemple d'aquesta tendència. La pel·lícula es titula Just Wright i està protagonitzada per Queen Latifah. Relata la història d'una fisioterapeuta que s'enamora d'un jugador dels New Jersey Nets, al mateix temps que l'ajuda a recuperar-se de la seva lesió. Doncs bé, en aquest film podrem veure actuacions de Dwight Howard -el gran pivot dominador de l'actualitat-, Dwyane Wade -superestrella dels Heat de Miami-, Rashard Lewis i Bobby Simons, a més de l'entrenador dels Nets, Lawrence Frank.

Howard és qui té un paper més destacat i està encantat de participar-hi. "It's going to be funny. It's going to be great. The movie looks really, really good", ha dit.

A pesar de l'opinió de Dwight Howard la peli té tota la pinta de no passar als anals de la història, ni molt menys. Sembla més un capritx de la poderosa Latifah per lluir-se. Segurament amb l'aparició dels jugadors, però, s'assegurarà fer molta més caixa de la que hauria fet normalment. L'altre dia van penjar el tràiler.