28/2/10

Reinventar Bourne


La saga Bourne, que ha fet pujar Matt Damon al capdamunt de tot de l'estrellat, no tindrà una quarta entrega. O almenys no la tindrà amb els que han fet possible dues de les tres primeres parts. El director Paul Greengrass, que va agafar les regnes de la saga a la segona entrega, ha deixat clar que el projecte que ell tenia en ment es va acabar amb la tercera part -The Bourne Ultimatum-. I si Greengrass diu que no, Damon diu que no. Actor i director han format sense voler un altre binomi potent -a l'estil Burton/Depp, Scorsese/DiCaprio- que per cert podrem tornar a veure reflectit en pantalla amb la pel·lícula Green Zone, d'aquí poc en cartellera.

La saga Bourne està conformada per tres pel·lícules -The Bourne Identity, The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum, cadascuna millor que l'anterior- d'una gran qualitat, sobretot a nivell tècnic, amb extraordinàries seqüències d'acció i un ritme frenètic i trepidant. En definitiva, un exemple perfecte de thriller d'acció.

Els drets de la saga els té Universal, que no estan disposats a finalitzar-la així com així i ja han començat a moure fils per buscar un nou director i un nou protagonista. Seguir amb el fil argumental de les altres tres seria un error, per la qual cosa el que es plantegen és fer una preqüela. El temps dirà. El que sí està clar és que tothom voldrà aconseguir el paper del renovat agent Bourne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada