2/7/09

Shenandoah Club

Els homes que no estimaven les dones i visualitzar de nou aquelles pelis mig oblidades per tal de recordar com de bones eren. Que si Seven, Miller's Crossing, Lost in Translation; que si Taxi Driver, The Clockwork Orange, Fargo. T'adones, content, que les escenes de més qualitat encara ronden pel teu cap. Un tros de vacances és això. No afeitar-te gens, tenis i piscina, i veure la seqüència del tiroteig entre l'Albert Finney fent de Leo i els sequaços de Johnny Caspar a la casa de l'irlandès mentre aquesta és consumida per les flames, ben amanida amb una sintonia clàssica de fons.

Tot això amb un "legen -wait for it- dary!" de tan en tan, pronunciat per un dels personatges més ben trobats de la història de les sèries de televisió.

2 comentaris:

  1. vacances també vol dir fer reportatges, i entrevistar persons que recorden les bromes que feia el teu avi fa trenta anys...
    on ens hem posat, Sergi! xDD

    ResponElimina
  2. Sergi avui he obert blog i, precisament el primer text que hi he publicat sorgeix a partir de visitar el teu. T'he citat al text vàries vegades -amb la correcta citació de la font, jeje, i espero que no et sàpiga greu!

    Una abraçada i a seguir gaudint de l'estiu! (K)

    ResponElimina