13/3/10

All about Fincher

David Fincher (Seven, Fight Club, The Curious Case of Benjamin Button) té des de fa uns anys un projecte entre mans. Una mena de capritx que ell, igual que altres grans directors, es poden permetre. El projecte consisteix en una pel·lícula sobre la revista més famosa de còmics de caire fantàstic i de ciència ficció: Heavy Metal. Va començar a moure la cosa farà 2 anys, i quan semblava que la Paramount agafaria les regnes, finalment aquesta es va fer enrere per discrepàncies amb el director.

Ara torna a la càrrega i sembla que hi involucrarà noms de la talla de James Cameron (Avatar, Titanic), Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean) i Zack Snyder (300, Watchmen). La qüestió és dividir la pel·lícula en 8 parts -independents entre elles-, i que cada part la dirigeixi un director diferent, a l'estil Paris, je t'aime.

Qui no voldria anar a veure una peli al darrere de la qual hi ha noms com els que acabo de nombrar? Això sí, falta que Fincher trobi el finançament per tirar-la endavant. De moment, el director es troba en ple rodatge de la seva pròxima pel·lícula, que tractarà sobre Facebook i es dirà The Social Network, i on Jesse Eisenberg i Justin Timberlake encarnaran el fundador Mark Zuckerberg i cofundador Sean Parker, respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada