4/3/10

Seqüeles com a xurros

Què es podria fer amb 2.500 milions de dòlars? Se us podrien acudir infinitat de coses. James Cameron hi va estar pensant des de fa temps, des que sabia, abans d'estrenar-se Avatar, que la seva pel·lícula arribaria a cotes altíssimes quant a taquilla i, en conseqüència, quant a ingressos. No calia ser un expert. La campanya de màrqueting i publicitat del film va ser descomunal. Qui el 18 de desembre de 2009 no sabia que s'estrenava Avatar, és que no formava part d'aquest món.

Doncs el que deia, Cameron -i les productores de la peli, entre elles el gegant 20th Century Fox- el 18 de desembre ja tenien clar que els diners que farien amb Avatar s'haurien de multiplicar. No pot ser guanyar només 2.500 milions. I quina és la gran moda del cinema des de fa uns anys per seguir guanyant i guanyant? Fer seqüeles. A las pruebas me remito: actualment estan projectades ¡¡86!! seqüeles de pel·lícules -entre elles, Alien 5, Spiderman 4, Bourne 4 (veure post 28/02), Fast&Furious 5, Ghostbusters 3, Iron Man 3, Indiana Jones 5, Jurassic Park 4, Madagascar 3, Men in Black 3, Mission:Impossible 4, Saw 7, Scary Movie 5, Sherlock Holmes 2, The Hangover 2...-. Impressionant, no??

Així doncs, sembla que la segona part d'Avatar es dirà Na'vi i tractarà del dia a dia del poble na'vi un cop expulsats els humans del planeta. Fantàstic. Segurament ens vendran un avenç encara més gran de la tecnologia utilitzada, una millora del 3D, un guió consistent, etc, etc, etc. I 2.500 milions de dòlars més cap a les arques del tito Cameron.

1 comentari:

  1. Les segones parts mai són bones. El que faria jo amb 2.500 milions de dòlars...!

    ResponElimina